Kind Words

“In april deed in een shoot bij Angèlica, de foto’s zijn zo mooi geworden! Ik ben niet fotogeniek, maar ze heeft mij prachtig vast weten te leggen. De Feminine foto’s gaven mij een beeld van mezelf dat ik al een tijdje kwijt was. Ik ben niet alleen huisvrouw, moeder en ondernemer maar ook nog steeds vrouw! En het is belangrijk dat wij vrouwen dat niet vergeten. Foto’s laten maken door Angèlica is de perfecte manier om jezelf weer zo te voelen.”

Review door Nelly – Feminine Shoot

”In maart had ik een Branding Shoot geboekt voor mijn werk als voice-over. Met alles erop en eraan. De vrouwelijke en zachte manier van fotograferen die Angèlica heeft sprak mij erg aan. De ochtend was geweldig! Wat een ontspannen en professionele vrouw is dit. Ik werd op mijn gemak gesteld en kreeg goede tips over hoe in de camera te kijken. Het resultaat is prachtig geworden! Echt su-per-blij mee. Dank!”

Review door Lonneke – Branding Shoot

”Al meerdere shoots bij Angèlica gedaan en elke keer meer dan tevreden. Op de foto gaan vond ik meestal heel ongemakkelijk maar nu zeker niet meer. De sfeer is direct ontspannen en dat zie je terug in het resultaat! Met een lach en creatieve ideeën weet ze de mooiste plaatjes te schieten.
De foto’s worden snel opgeleverd. Al met al dus super blij!”

Review door Fritsy – Branding shoot

” Angèlica heeft mij in Fabriek Zuidermeer op de foto gezet voor mijn bedrijf Fris Film. Best even wennen, als je normaal zelf altijd achter de camera staat. Al snel voelde het als een gezellig vriendinnen uitje en waren de zenuwen weg. Angèlica stelt je op je gemak en denkt met je mee. Ik ben erg blij met de frisse, lichte foto’s voor mijn website en socials. Aanrader!”

Review door Fris Film – Branding shoot

“Onlangs heb ik met Angèlica samengewerkt, ze heeft namelijk een fotoshoot verzorgd voor mijn kledinglijn. Ik ben super tevreden over hoe ze dit gedaan heeft! Vanaf de start was er een goede klik met zowel mij, als de modellen. Ze is erg enthousiast te werk gegaan en had veel eigen (creatieve) inbreng.  Het eindresultaat was ook top. Zeker voor herhaling vatbaar dus.”

Review door PINWIN – Branding shoot

“Angèlica maakt al enige tijd foto’s van onze projecten, ze heeft oog voor detail en dat spreekt ons onwijs aan.
Angèlica legt niet alleen het interieur vast, maar ook de sfeer van de woning zie je terug in haar foto’s. 
De samenwerking is super fijn en ze heeft onwijs veel geduld, denkt mee en is ontzettend lief.
Haar foto’s vind je onder andere terug in interieurbladen, en dat is waar ze horen!”

Review door Issa Vloeren – Bedrijfsfotografie

“Angèlica luistert goed naar je wensen en zorgt voor een prachtig eindresultaat. 
Ze komt met hele mooie composities waar je zelf misschien niet zo snel aan zou denken. 
Dit zorgt voor de meest unieke foto’s waar wij ontzettend blij mee zijn.”

Review door Rubex Interiors – Bedrijfsfotografie

“Het was voor Angèlica de eerste keer dat ze op een bouwplaats foto’s maakte.
Ze keek haar ogen uit over de gebouwen en de stoere details op de bouwplaats. Haar nieuwsgierige blik wist ze heel goed vast te leggen op de foto’s.
Het was moeilijk om een selectie te maken uit al die gave foto’s die ze gemaakt heeft, er zaten zoveel mooie bij!
We zijn heel blij met het resultaat, bij een volgend project gaan we Angèlica zeker weer vragen.”

Review door Vink Bouw – Bedrijfsfotografie